Sporazum o izbornoj suradnji HSS VSŽ, DESNO, Stranka rada i solidarnosti MB365 OO Bošnjaci i MUH VSŽ

Sporazum o izbornoj suradnji HSS VSŽ, DESNO, Stranka rada i solidarnosti MB365 OO Bošnjaci i MUH VSŽ

29.03.2021.

Danas je u Šiškovcima, na OPG-u Denis Penid, s ciljem podrške Josipu Dabri, nezavisnom kandidatu za župana Vukovarsko-srijemske županije na predstojedim lokalnim izborima, potpisan Sporazum o izbornoj suradnji koji su s Josipom Dabrom potpisali koordinator Hrvatske seljačke stranke VSŽ Stjepan Gašparovid, predsjednik Demokratskog saveza za nacionalnu obnovu VSŽ Vedran Novokmet, predsjednik Stanke rada i solidarnosti Milan Bandid 365 OO Bošnjaci Pavo Baotid i predsjednik Matice umirovljenika Hrvatske ŽO VSŽ Jaroslav Masarini.

„Zahvaljujem partnerima na podršci mojoj kandidaturi za župana Vukovarsko-srijemske županije i veselim se suradnji na provedbi programa „Mladost je rješenje“ koji jamči nova rješenja za bolji život svih građana naše županije“, istaknuo je Josip Dabro.

Kao okosnicu svog programa za Vukovarsko-srijemsku županiju, Josip Dabro istaknuo je poljoprivredu, gospodarstvo i demografiju te naglasio kako je prioritet vratiti život u Slavoniju, zadržati i vratiti mlade obitelji te stvaranjem novih radnih mjesta i prilika zaustaviti odumiranje Slavonije. Također, naglasio je kako se godinama ne rješavaju najvedi problemi koji sputavaju razvoj ovog kraja, poput poticanja prerađivačke industrije u poljoprivredi, drvno prerađivačke industrije čiji su potencijali nemjerljivi zbog bogatstva šumom hrasta lužnjaka, izgradnje hladnjača za skladištenje voda i povrda i drugih. Povedanje poticaja mladim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima posebno je istaknuo kao važnu kariku u provedbi svoga gospodarskog programa.


Domovinski pokret footer